NL / FR / DE / EN

Startpakket kaarsenwinkel

Wilt u zelf een kaarsenmakerij beginnen? Bestel dan eenvoudig onze startset. Dat is een compleet pakket met alles wat u nodig heeft om een goede start te maken. Hiermee kunt u een hoeveelheid kaarsen maken in diverse vormen en kleuren. U kunt daarna zelf ontdekken wat u nodig heeft om uw productie uit te breiden.

Was om kaarsen te maken

De basis van elke kaars is was. Maar was bestaat er wel in diverse soorten. De meest gebruikte soorten zijn paraffine en stearine. Daarnaast is er bijenwas verkrijgbaar, en diverse soorten eco- of biowas, die allemaal erg milieuvriendelijk zijn.

Kleurstoffen voor kaarsen

Kleurstoffen zijn onmisbaar voor het maken van mooie, decoratieve kaarsen. Essentieel aan een goede kleurstof voor kaarsen, is dat het kleurecht is en probleemloos meebrandt met de was. Via Ydra+ kunt u kleurpillen bestellen in alle tinten.

Kaarsenmallen

Terwijl een dompelkaars alleen maar kaarsrecht kan zijn, kunt u gietkaarsen oneindig veel vormen laten aannemen. Er bestaat een groot assortiment mallen, van verschillende materialen en in heel veel vormen. En natuurlijk diverse potten en cups, die bedoeld zijn om te verkopen met een kaars er in.

Winkelinrichting

Zelf kaarsen maken is leuk, maar de bedoeling is wel om ze goed te verkopen. Dat kan door ze te leveren aan winkels in de buurt of aan wederverkopers, maar een interessante optie is om een eigen winkel te beginnen.

Bereidheid te kopen

Mooie kaarsen zijn impulsartikelen: mensen kopen ze pas als ze de kaarsen zien. Dat werkt ook omgekeerd: zodra mensen fraaie, zelfgemaakte kaarsen zien, ontstaat al snel de bereidheid om te kopen. Dit geeft aan dat de winkelinrichting van groot belang is voor een goede gang van zaken.

Ydra+ heeft veel nuttige informatie over de inrichting van een kaarsenwinkel: Praktische tips, achtergrondinformatie en hulpmiddelen. Vraag ons gratis informatiepakket aan over het beginnen van je eigen kaarsenwinkel.

Pitten voor kaarsen

Ieder type kaars heeft zijn eigen soort pit nodig. Gebruikt u niet de juiste soort pit, dan is de kans groot op een mislukte kaars: hij gaat walmen of lekken, of brand gewoon niet goed. Verzeker u er daarom van dat u de juiste pitten kiest bij de kaarsen die u wilt maken.

Geurstoffen voor kaarsen

Een geur in kaarsen is op drie manieren te verkrijgen. Het kan door toevoeging van parfum, parfumolie of geurparaffine. Bij de parfums lukt het steeds vaker om een geur te leveren die geheel vrij is van allergenen.

Informatiecentrum

Om de informatie in dit informatiecentrum te kunnen openen, heeft u een inlogcode nodig. Klanten van Ydra+ hebben hun persoonlijke inlogcode en kunnen zo toegang krijgen.

Regelgeving

Alle machines, grondstoffen en verpakkingen worden vervaardigd conform de meest actuele regelgeving die er is. Naast deze regelgeving heeft Ydra+ een eigen controle- en veiligheidsprogramma. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd dat u met goedgekeurde, veilige machines en producten werkt.

Wilt u zelf een winkel beginnen met een eigen ambachtelijke kaarsenmakerij? Vraag dan het informatiepakket kaarsen maken aan.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV