NL / FR / DE / EN

Eerlijk en duurzaam hebben we hoog in het vaandel

Ydra+ vindt het van belang dat de aarde in goede conditie wordt doorgegeven aan een volgende generatie. We werken duurzaam en werken ook aan eco-producten. Zo hebben we een aantal soorten eco-was.

Bijenwas is voor iedereen wel bekend. Naast bijenwas hebben we nog twee soorten eco-was. Onze nieuwste eco-was is gemaakt van Soja. Het regenwoud hoeft hier niet voor te wijken en niemand hoeft er zijn eigen aanbouw voor op te offeren. Onze EcoSoya komt uit Noord-Amerika en is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet-genetisch gemanipuleerd. Het is 100% plantaardig, biologisch  afbreekbaar en absoluut niet giftig. Komt het op uw kleren, dan kunt u de EcoSoya met de gewone machinewas uitwassen. Wij hebben een EcoSoya voor vrijstaande kaarsen, één voor in potjes en glazen en één voor in potjes en glazen met een laag smeltpunt of voor eventueel massagekaarsen. EcoSoya wordt geleverd in vlokken.

Koolzaadwas: gemaakt van koolzaadolie en veilig

Nieuw is ook was van koolzaadolie. Koolzaad wordt in Europa verbouwd en daardoor zijn de transportkosten laag en wordt het milieu minder belast. Koolzaadwas is 100% plantaardig, natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Het is koosjer en niet op dieren getest. Vlekken op kleding zijn gewoon in de wasmachine uit te wassen. De kleur is crème-wit en de geur is neutraal. Koolzaadwas bevat geen genetisch gemanipuleerde stoffen noch giftige stoffen.

Ecowas, een recycleproduct

Onze super voordelige eco-was is geschikt voor het produceren van vrijstaande kaarsen en kaarsen in glaasjes/potten. Eco-was is een recycleproduct gemaakt van oliën en vetten uit Europa. Eco-was is milieuvriendelijk omdat er restanten worden verwerkt en omdat het uit Europa komt, vindt het vervoer van de grondstoffen niet per vliegtuig of over lange afstanden plaats. De kleur is beige en het heeft een zwakke en eigen geur. Eco-was is natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Vlekken op kleding zijn gewoon in de wasmachine uit te wassen. Indien u de eco-was niet koopt vanwege het milieu, koopt u het dan vanwege de gunstige prijs.

Wilt u zelf een winkel beginnen, vraag dan vandaag nog het informatiepakket voor het starten van een succesvolle kaarsenwinkel aan.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV