NL / FR / DE / EN

Kaarsen maken hulpmiddelen

Zelf kaarsen maken van eenvoudig tot professioneel. Voor elk niveau van productie bestaan er handige hulpmiddelen waarmee u handiger, preciezer of schoner kunt werken.

Pitten en naalden

Sommige hulpmiddelen zitten al in het startpakket dat u bij ons kunt bestellen, maar ze zijn ook allemaal los te koop. Bijna onmisbaar zijn bijvoorbeeld de naalden met rubber stopjes voor een goede pitdoorvoer. Deze naalden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes.

Heteluchtpistool en kleefwas

Voor de afwerking en versiering van kaarsen zijn om te beginnen allerlei siervormen nodig, waarbij handige hulpmiddelen bijvoorbeeld een heteluchtpistool en kleefwas zijn. De temperatuur van de gietwas kan van belang zijn voor een optimaal resultaat. Een heel handig hulpje is daarom ook een elektrische thermometer.

Bij het maken van grotere kaarsen is een dipper of dompelmachine een handig hulpmiddel. Wie wat grootschaliger te werk gaat, kan veel voordeel hebben van een hotplate, ofwel een hete plaat waarmee de onderkant van kaarsen keurig recht kan worden afgewerkt.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV