NL / FR / DE / EN

Kaarsenmallen

Terwijl een dompelkaars alleen maar kaarsrecht kan zijn, kunt u gietkaarsen oneindig veel vormen laten aannemen. Er bestaat een groot assortiment mallen, van verschillende materialen en in heel veel vormen. En natuurlijk diverse potten en cups, die bedoeld zijn om te verkopen met een kaars er in.

Uit vele materialen

U kunt kiezen uit mallen van staal, aluminium, andere metalen, siliconen of andere kunststoffen, elk met zijn eigen karakteristieken en mogelijkheden. De vormen zijn van enkelvoudig geometrisch (bol, staaf, blok, kegel) tot allerlei ronde vormen en natuurvormen als bloemen en beesten.

De mallen zijn er ook in uiteenlopende groottes. Van kleine bakje voor drijfkaarsjes tot stevige stalen gietbakken voor kaarsen tot 25 cm hoogte. Voor bepaalde vormen, zoals een klokkaars, is een siliconenmal erg handig, en bovendien een stuk goedkoper.

Stapelen, vouwen of rollen

Speciale aandacht verdienen de plaquetten: metalen gietbakken van maximaal 1 cm hoog. Deze bakken zijn met verdeelstrips naar believen op te delen in compartimenten. Dit resulteert in kleinere of grotere plakjes was, die zich laten stapelen, vouwen of rollen. Handig om achter de hand te hebben, of voor gebruik bij eenvoudige workshops kaarsenmaken.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV