NL / FR / DE / EN

Startpakket zeepwinkel

Wilt u zelf zeep gaan maken, maar ziet u op tegen het uitzoeken wat daar allemaal voor nodig is? Kies dan voor een kant-en- klare startset. Dan krijgt u alles wat u nodig heeft om een eerste serie eigen zeepjes te maken.

Proefdier-vrij. Logisch toch?

Veel te lang is de cosmetische industrie aan het doorgaan met proeven op dieren als het gaat om make-up en huidverzorgende producten. Ydra+ onderstreept het belang van proefdier-vrije producten en geeft de garantie af dat de zeepproducten die wij u leveren nooit op dieren worden getest.

Zeepdecoraties: plakplaatjes en ingietvormpjes

U kunt uw zeep op tal van manieren decoreren. U kunt uw zelf gemaakte extruder zeep voorzien van stempels. Deze stempels zijn er met verschillende thema's, zoals sterrenbeelden en nummers of u laat een unieke stempel vervaardigen. Gietzeep kunt ook voorzien van plakplaatjes en objecten ingieten.

Winkelinrichting

Ydra+ biedt u een volledig winkelconcept. Daarbij hoort ook winkelinrichting. Omdat iedere winkel anders is qua grootte en inrichting, kunt u over de winkelinrichting spreken met uw persoonlijk Ydra+ consulent.

Duurzaam en eerlijk

Ydra+ vindt dat duurzaamheid een onderdeel van een moderne bedrijfsvoering hoort te zijn. We doen er dan ook alles aan om verpakkingen, grondstoffen en machines voor zeep vanuit het oogpunt van duurzaamheid te ontwikkelen.

Zeep-oliën: plantaardige oliën, ook biologisch

Zeep-oliën dragen bij aan dat weldadige gevoel na gebruik van het zeepproduct. Na gebruik van een product met huid-verzachtende stoffen voelt de huid glad en zacht aan. Ze maken het schuim dat afkomstig is van het zeepproduct zacht en soepel. Ydra+ biedt u twee typen oliën: plantaardige oliën en biologische plantaardige olie.

Zeep ingiet-producten: bloemen en kruiden

Maak uw zeep nog rijker met ingiet-producten. Bloemen en kruiden zijn uiterst geschikt om in te gieten. Denkt u maar eens aan de meerwaarde van een stuk zeep met lavendelbloemen of rozenblaadjes. Het zorgt ervoor dat uw zeep meer waarde heeft voor de consument en dus kunt er een hogere verkoopprijs voor vragen.

Kant-en-klaar producten

Zelf zeep maken is een commercieel interessante bezigheid. U kunt uw assortiment ook extra snel uitbreiden door gebruik te maken van de kant-en-klaar producten van Ydra+.

Zeep om direct in uw winkel te plaatsen

We hebben voor u diverse soorten zeep die u direct in uw winkel kunt plaatsen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Zeep d'Alepp
De traditionele productiewijze is 2000 jaar geleden in de Syrische stad Aleppo ontstaan. Het recept is sindsdien onveranderd. Het geheim van de zeep ligt in het gebruik van olijfolie en laurierbesolie.

Savon de Marseille
Savon de Marseille wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals soda, zeezout en plantaardige olie. Mooie brokken zeep die in geen enkele winkel mogen ontbreken. Een supersterk merk zeep dat altijd zorgt voor verkoop.

Massagezeep en figuurzeep
Massagezeep zijn stukken zeep aan touw. Figuurzeep en figuurzeepjes zijn er in vele variëteiten, voor elk wat wils. Massagezeep is een gewild verkoopartikel vanwege de decoratieve functie. Figuurzeepjes spreken aan door de leuke vormgeving omdat veel mensen wel een associatie hebben met een dier, plant, hobby of thema. Enkele voorbeelden van figuurzeepjes zijn: dolfijnen, rozen, paarden, katten, konijnen, maantjes, zonnetjes en sterretjes.

Ambachtelijke kant en klare zeepcollectie

Vast is ons assortiment zijn ook de kant-en-klare ambachtelijke stukken zeep. Naast de Zeep d'Alpp en Savon de Marseille biedt Ydra+ u een collectie van La Savonnerie. Zeep met een ambachtelijke uitstraling en bijbehorend reliëf ingedrukt.

Merk Ydra
Onder het eigen merk Ydra biedt Ydra+ u een zorgvuldig opgezet assortiment met shampoo, douchegel, eau de toilette, badzout en badschuim.

Bruisballen
Bruisballen zijn goed verkopende artikelen. Het zijn echte kado-artikelen. U kunt ze bij Ydra+ bestellen.

Aanvullende artikelen
Voor douche en bad zijn er bij Ydra+ nog veel meer kant en klare artikelen te koop. En allemaal een mooie aanvulling op uw eigen zeepproductie. U kunt hierbij denken aan:

 • Producten voor lichaamsverzorging
 • Badparels
 • Massagekaarsen
 • Massage-olie
 • Badzout
 • Geurstokjes
 • Borstels
 • Sponsen
 • Washandjes
 • Gastendoekjes
 • Scrubsteen
 • Zeepbakjes
 • Geurparels

Dus als u direct meer omzet wilt naast uw eigen ambachtelijk vervaardigde zeep, dan bent u bij Ydra+ aan het goede adres.

Zeep en de Europese cosmeticawetgeving

Zeep valt onder de Europese cosmeticawetgeving. Deze regels gelden voor de gehele Europese Unie en geassocieerde landen. Alle producten van Ydra+ vallen onder deze strikte regelgeving. Als u zelf zeep wilt produceren, dient u zich ook de houden aan deze regelgeving.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV