NL / FR / DE / EN

Zeepklei geschikt als kleurstof en toevoeging

Zeepkleien zijn er in diverse soorten. Ze hebben als eigenschap dat ze dienst kunnen doen als kleurstof. Door de unieke en natuurlijke kleuren zijn ze een mooie aanvulling op het complete kleurengamma van Ydra+.

Klei zorgt dus voor een aparte kleur in uw zeep en kan zorgdragen voor heling van de huid. Dit wordt onder meer veroorzaakt doordat zeep met klei de huid wat kan uitdrogen, waardoor huid met eczeem en acne er beter uit kan gaan zien en rustiger kan worden.

Rassoul klei: geschikt als milde scrub en zachte peeling

Rassoul klei (ook wel ghassoul genoemd) kunt u los verkopen in leuke klein-verpakking. Deze klei zit vol minerale grondstoffen en is uiterst geschikt als milde scrub of zachte peeling. Rassoul klei is bekend om zijn adstringerende, absorberende en verzachtende eigenschappen. Het reinigt de huid, verwijdert dode huidcellen en overtollig sebum (talg). Deze klei stimuleert de vernieuwing van de beschermlaag van de huid. Daarnaast is Rassoul geschikt om vet haar minder vet te maken. Het is een 100% natuurlijke Marokkaanse lava-klei.

Voor een kleurstof die méér is dan alleen een kleurstof, is zeepklei dus een mooie uitkomst.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV