NL / FR / DE / EN

Zeepkleurstoffen: u kunt er werkelijk iedere kleur mee maken

Zeepkleurstoffen zorgen ervoor dat uw zeep die kleur krijgt die u wenst. We bieden drie soorten kleurstoffen voor zeep.

Zeep kleurstof Opaak

Deze kleurstof is vloeibaar en eenvoudig te doseren. Opaak is verkrijgbaar in achtentwintig kleurnuances waarmee u ook zelf verder kunt mengen. Het zijn ondoorzichtige kleurstoffen en daarmee geschikt voor extruder zeep, badzout en badkaviaar.

Zeep kleurstof Transparant

Deze kleurstof is eveneens vloeibaar en makkelijk te doseren. Belangrijkste eigenschap van deze kleurstoffen, waarvan we er velen hebben, is de transparantie. Hierdoor is deze kleurstof geschikt voor het kleuren van alle vloeibare zepen en gietzeep.

Zeep kleurstof Pigment

Het pigment is vooral geschikt voor stukken zeep. Deze goed doseerbare kleurstof is er in twintig kleur-varianten en is lichtecht. Juist deze lichtechte eigenschap is zo belangrijk voor stukken zeep. Daarmee voorkomt u dat ze verkleuren en dus minder goed verkoopbaar worden.

Hoe bepaalt u de kleur?

Als u zelf een zeepwinkel bent begonnen of een deel van uw bestaande winkel heeft ingericht als zeepwinkel, heeft u al een uitgebreide instructie gekregen van uw persoonlijke Ydra+ consulent. U weet dus al exact welke kleur u op welke wijze kunt maken. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kleur, waardoor u altijd commercieel aantrekkelijke zeepproducten zult maken. Ook biedt Ydra+ u speciale trainingen en workshops om uw technieken in het maken van zeep en uw kleurkennis up-to-date te houden. Daarmee weet u altijd exact welke zeepkleurstof u nodig heeft.

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV