NL / FR / DE / EN

Kaarsen en zeep maken: perfecte aanvulling als u al een winkel heeft!

Als u al een winkel heeft is het zelf ambachtelijk kaarsen maken en ambachtelijk zeep maken een meer dan interessante aanvulling. Kaarsen en zeep zijn gewilde producten. En als u ook nog zelf de productie doet, geeft dat een extra voordeel voor u winkel. U heeft er een unieke omzetgroep bij.

Veel verkoop op weinig vierkante meters

Kaarsen en zeep zijn interessante producten als het om de opbrengst per vierkante meter gaat. Deze producten nemen relatief weinig ruimte in en zijn altijd erg gewild.

Meerdere producten per klant

Kaarsen en zeep worden meestal tegelijk met meerdere artikelen gekocht. Daarmee heeft u nog een voordeel als u één van de winkelconcepten van Ydra+ in uw winkel plaatst: u heeft direct meer omzet per klant.

Wij helpen u met opstarten en daarna!

We ondersteunen klanten met eigen Ydra consulenten. Hij of zij weet wat er bij u speelt en kan u met raad en daad terzijde staan. Als u wilt starten, zal uw Ydra consulent u helpen met alle voorbereidingen: wat u nodig hebt en wat u eerste bestelling moet zijn. Uw Ydra consulent is ook aanwezig als u u eerste eigen ambachtelijke productie draait.

Vraag de gratis informatie vandaag nog aan!

We hebben twee informatiepakketen voor u samengesteld. U kunt het informatiepakket Kaarsen Maken en het informatiepakket Zeep Maken aanvragen.

Uw winkel heeft er al binnen drie dagen een nieuwe omzetgroep bij

We zijn snel als u ook snel aan de gang wilt. Als aan alle voorwaarden is voldaan, kunt u al in drie dagen operationeel zijn en beginnen met uw eigen ambachtelijke zeepmakerij of ambachtelijke kaarsenmakerij. Of natuurlijk met allebei!

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV