NL / FR / DE / EN

Zeepparfums: verfijnde geuroliën

Zeepparfums worden in samenwerking met de beste parfumproducenten ontwikkeld. Samen met ons eigen research en development team hebben we een groot assortiment zeepparfums.

Meer dan 100 geuroliën tot uw beschikking

We hebben meer dan 100 geuroliën voor u ter beschikking. We hebben specifieke mannelijke geuren, zoals ''Marine'', ''Cool Ocean'' en ''Aqua''. En we hebben veel vrouwelijke geuren, zoals ''Fleur'', ''Papillon'' en ''Dame''. Daarnaast hebben we een groot assortiment parfums met bloemengeur. Hierbij kunt u denken aan ''Lavendel'', ''Kamperfoelie'' en ''Jasmijn''. Fruitgeuren hebben we in meer dan twintig soorten.

Allergenenvrije zeep parfums

Ongeveer 10% van de bevolking heeft in mindere of meerdere mate last van een allergische reactie door het gebruik van cosmetica. Ook in zeepparfums zitten stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Het eczeem is vaak van milde aard; roodheid, bultjes, lichte zwelling, enige schilfering en jeuk. Soms kan het heviger zijn.

Daarom bieden we ook allergenenvrije zeepparfums. We zijn de enige leverancier die zich continu met de ontwikkeling hiervan bezighoudt. Overigens zijn alle grondstoffen die wij gebruiken voor de zeepparfums veilig in gebruik en goedgekeurd conform de huidige regelgeving. Maar dat spreekt voor zich!

Alle zeepparfums zijn in de volgende hoeveelheden verkrijgbaar:

  • 25 g/ml
  • 50 g/ml
  • 500 g/ml
  • 1000 g/ml

Ydra plus. De beste keus voor uw kaarsen en zeepmakerij!

Copyright © 2014 Ydra+ / Gildewerk
Powered by Effectiv communicatie BV